Föreläsningar

Säljprocessen

Behöver ni inspiration för att arbeta mer strukturerat i ert säljarbete? Vad, när och hur ska jag göra för att sälja mer och att få nöjda kunder? Arbetar alla efter samma grundstruktur blir det enklare att följa upp säljresultatet och dina kunder blir nöjdare eftersom du hela tiden ligger steget före.

Jag kan anpassa innehåll och tid efter dina önskemål. Syftet med föreläsningen är att ge inspiration och tips till  ett mer strukturerar arbetssätt i försäljningsarbetet för att nå bättre resultat.

Vill du veta mer eller beställa? Gör det här!

Social Selling

All information finns tillgänglig och google finns bara en knapptryckning bort. Alla söker på nätet inför ett inköp, det gäller både dig, mig och våra kunder.

Du har säkert också märkt av hur svårt det är att ringa kalla samtal och boka förutsättningslösa möten. Man svarar inte i telefonen om inte numret är bekant och ingen har tid att genom olika frågetekniker komma fram till ett ”behov” under ett så kallat förutsättningslös möte.

Jag går igenom vad Social Selling innebär och vilken nytta du kan ha av det arbetssättet i ditt säljarbete.

Föreläsningens innehåll och tid kan anpassas efter dina önskemål. Syftet är att inspirera och ge tips.

Vill du veta mer eller beställa? Gör det här!

Tips och trix i dina kundkontakter

Hur bokar jag ett kundmöte? Hur vet jag att kunden verkligen kommer att köpa något. Jobbar jag med rätt målgrupp?

Jag kan anpassa innehåll och tid efter dina önskemål. Syftet med föreläsningen är att dela med mig av användbara och nyttiga tips på hur du kan förenkla ditt säljarbete och bli en omtyckt säljare hos dina kunder.

Vill du veta mer eller beställa? Gör det här!

Känn dig bekväm med försäljning

Vad behövs för att jag som säljare ska känna mig trygg och bekväm som företagets representant. Jag belyser affärsidén, vikten av att känna till USP´en, kundnyttans värde osv.

Jag kan anpassa innehåll och tid efter dina önskemål. Syftet med föreläsningen är att du ska känna dig säkrare som säljare.

Vill du veta mer eller beställa? Gör det här!

Vill du veta mer eller ha hjälp med en skräddarsydd föreläsning, välkommen att kontakta mig.