om Maria Ulfvin Larsson

Jag arbetar som konsult i min egna verksamhet, emanka konsult. Jag hjälper företag att arbeta effektivare i försäljningsprocessen för att korta ned säljcykeln. Det gör att du hinner med fler affärer,  säljer mer och får nöjdare kunder.  Jag är med och bidrar till att du når dina mål som t ex kan vara att utveckla din verksamhet, ta långledigt i sommar, anställa en ny medarbetare, flytta till nytt kontor. Ja, listan kan bli lång för vi har alla olika mål med vår ökade försäljning.

Social Selling, att använda sociala medier som ett säljverktyg är ett område jag tycker intressant och gärna hjälper dig att komma igång inom.

jag älskar att hjälpa mina kunder att lyckas med försäljning!

Med en mix av

  • erfarenhet
  • kompetens
  • intuition
  • öppenhet för nyheter och trender
  • känsla för ordning och reda

genomför jag mina uppdrag med stort engagemang – stora som små, hos mig är alla viktiga kunder.

Jag är Diplomerad Marknadsekonom och har arbetat med B2B försäljning i över 25 år, framför allt lösningsbaserad tjänsteförsäljning men också produkter. Jag stor erfarenhet inom allt från nykundsbearbetning, Key Account Management till att vara marknads- och säljansvarig och jag brinner för en effektiv säljprocess där utrymme ges åt säljarens styrkor.

Innan jag startade eget år 2009 har jag arbetat på både mindre och stora företag framför allt inom IT-branschen. Till exempel som

  • Storkundssäljare
  • Key Account Manager
  • Sälj- och Marknadsansvarig

Läs mer om mina tidigare anställningar på LinkedIn.

Parallellt med mina säljuppdrag har jag drivit frågor kring hur säljarbetet skall drivas effektivt. Ett annat område som jag arbetat med är hur företagen kan paketera sitt kunnande i tjänster.

Jag är praktisk, prestigelös och enkel att arbeta med och för mig är det viktigt att nå önskat resultat och nöjda kunder.

…några andra saker som är viktiga för mig är

Miljön

Jag kör miljövänlig bil till och med miljövänlig luft i däcken. Jag sorterar mina sopor och kastar så lite som möjligt. Försöker återvinna det mesta genom att till exempel skänka förbrukade saker till Rescue Mission Second Hand. Ska jag ut och resa försöker jag välja tåg så långt det går.

Djurhantering

Respekt för djurs liv är viktigt för mig. Att djuren får leva ett gott liv från födsel till slutet  utan att djuren på något sätt far illa. Jag stödjer därför Svenska Djurskyddsföreningen, gör gärna det du också.

Hälsa och motion

Vi människor ska ju också må bra och jag bär själv ansvar för det.  Motion har alltid varit en del av mitt liv. Jag började med balett när jag var liten och fortsatte med jazzdans i tonåren. I många år har jag varit gympa- och aerobicledare. Löpträning och promenader är fortfarande en del av mitt liv och vardag.

Jag mår bra när familjen mår bra, jag gillar god mat och dryck och att röra på mig regelbundet!

Jag blir jätteglad om du hör av dig till mig så får vi resonera om hur jag kan hjälpa dig!

Välkommen!